Over ons

Over ons

Over ons 2017-05-12T09:18:11+01:00

MEER DAN VIJFENVIJFTIG JAAR AUTO PLEZIER!


Een halve eeuw jong! De tijd gaat snel en daarvan is het jubileum van EUmotorcars het levende bewijs. Vijfenvijftig jaar geleden (1962) startte vader Tiny van Ravensteijn met zijn garagebedrijf in Oss Nederland. Op solide wijze werd de onderneming uitgebouwd.

Zoon Marc was op zijn best op die momenten dat hij zich in de nabijheid van zijn vader en het garagebedrijf bevond. Zijn fascinatie voor auto’s en autotechniek kwam in die periode tot volle bloei.

Marc nam in 1986, na de succesvolle voltooiing van zijn opleiding aan de IVA te Driebergen, de onderneming van zijn vader over en specialiseerde zich in de verkoop van jong-gebruikte Amerikaanse auto’s.

Dat kwam voort uit zijn passie voor het land van de onbegrensde mogelijkheden, en voor de imposante en robuuste status van de desbetreffende automobielen. Halverwege Marc’s carrière (in 2002), na een grondige inventarisatie, besloot hij om zich te specialiseren in uitvaartmobiliteit en Limousines. Een sector met geheel eigen wensen, verwachtingen en uitdagingen.

De focus lag volledig op dit segment en The Hearse & Limo Company groeide uit tot Europees marktleider in uitvaartauto’s van Amerikaanse en Europese origine en werd later internationaal marktleider in de verkoop van begrafenisauto’s en limousines. In 2016 verkocht Marc van Ravensteijn dit bedrijf en richtte EUmotorcars op. Tot op de dag van vandaag wordt er gewerkt in overeenstemming met de stelregels van vader Tiny; ‘eerlijk duurt het langst’ en ‘het wordt pas goed als je er plezier in hebt’. Het geldt onverminderd als goede basis voor de komende vijftig jaar.